‘Katie Price gaat scheiden van Alex’

Een tweede scheiding binnen een jaar tijd voor glamourmodel Katie Price. Na haar scheiding van zanger Peter Andre is nu ook de relatie met Alex Reid op de klippen gelopen. Het stel trouwde begin februari van het afgelopen jaar in Las Vegas. Naar verluidt zal Katie vandaag een officieel statement naar buiten brengen over deze scheiding…

Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)
Lees ook:Alex Reid verkleed zich als Jordan tijdens boekpresentatie
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother
Lees ook:Peter Andre eindelijk vrij man!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>