Video: Modellen weer sexy voor Victoria’s Secret

Adriana Lima, Candice Swanepoel en Erin Heatherton… de Victoria’s Secret Angels zijn er weer met de nieuwe collectie en heel veel sexy foto’s. Nu kunnen we daar natuurlijk enorm veel over vertellen, maar gewoon kijken lijkt ons een beter idee Enjoy!

Lees ook:Video: Doutzen en andere sexy modellen spinnen voor het goede doel
Lees ook:Video: Ze zijn er weer! Sexy Victoria’s Secret Angels!
Lees ook:Victoria’s Secret viert jubileum met bikinibabes (zie foto’s!)
Lees ook:Video: Victoria’s Secret nu ook met sexy sportkleding
Lees ook:Adriana Lima is zwanger

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Modellen weer sexy voor Victoria’s Secret

  1. Toontje

    Wat Candice Swanepoel zegt ‘Het mooiste wat een vrouw kan dragen is iets simpels wat je rondingen toont’ lijkt mij voldoende. Beugel BH’s voorzien van stevige voorgevormde cups geven de borsten de meeste steun. Bijkomend voordeel is dat deze beugel BH’s die voorzien zijn van stevige voorgevormde cups ook het soort/model BH is die het meest de vrouwelijke rondingen toont. Bekende vooraanstaande lingerie fabrikanten zoals Freya, Prima Donna, Panache e.d. leveren deze BH’s t/m cupmaat H.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>