Video: Anna Drijver is stijlicoon

Actrice Anna Drijver is gisteravond uitgeroepen tot stijlicoon. Ze kreeg de prijs tijdens het mode-evenement Marie Claire Prix de la Mode. Model Daphne Groeneveld ging met de titel Best Dutch Model naar huis en Erik Frenken, ontwerper voor Avelon, kreeg de prijs voor beste Nederlandse ontwerper. Giorgio Armani werd tijdens de avond geëerd met de Lifetime Achievement Award. De Italiaanse ontwerper liet via een persoonlijke brief weten dat hij vereerd is met de prijs. Het was de vijfde keer dat Prix de la Mode, georganiseerd door het magazine Marie Claire, plaatsvond.

Lees ook:Merrel Westhoff is Dutch Model of the Year
Lees ook:Armani opent eigen hotel in Dubai
Lees ook:Amsterdam Fashion Awards uitgereikt in Amsterdam
Lees ook:Berber Esha Janssen debuteert op de catwalk
Lees ook:Matthijs van Nieuwkerk is JFK Greatest Man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>