Elisa Sednaoui gezicht Cavalli geurlijn

De mooie Elisa Sednaoui wordt het gezicht van de nieuwe Roberto Cavalli geurlijn. Dit maakten Coty Prestige en Cavalli vandaag bekend. De damesgeur van Roberto Cavalli zal in februari 2012 worden gelanceerd.

Elisa Sednaoui is geboren in Rome. Ze is de nicht van de bekende fotograaf Stephane Sednaoui en de peetdochter van de Franse schoenendesigner Christian Louboutin. Ze is een aankomend Italiaanse actrice en model, die al op verschillende covers van vooraanstaande bladen heeft gestaan. Een mooie dame met schitterende ogen.

“Ik ben gezegend en dankbaar voor deze kans om het gezicht van de Roberto Cavalli geur te zijn. Het is een enorme eer”
, laat Elisa Sednaoui weten.
“Elisa is zelfverzekerd en ze heeft een geweldige persoonlijkheid. Ze heeft iets dierlijks, ze is enthousiast, enorm sexy met een geweldig lijf en hypnotiserende ogen. Ze is de vrouw die elke vrouw wel wil zijn, ze is een echte Cavalli vrouw” zegt Roberto Cavalli, President van het Huis Cavalli.

Elisa Sednaoui heeft getekend voor de wereldwijde print- en tv-campagne van de Roberto Cavalli geurlijn. Johan Renck is de filmregisseur van de tv-commercial en Steven Klein de fotograaf van de printadvertentie.

Lees ook:Het ‘modeclubje’ van Cavalli
Lees ook:Betalen met een Cavalli!
Lees ook:Mini van Cavalli levert recordbedrag op
Lees ook:Marktplaats verwacht Lanvin-stormloop
Lees ook:Carice van Houten het nieuwe gezicht van MEXX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>