Video: Casting voor Victoria’s Secret Show

Het is de droom van veel modellen: op de catwalk mogen voor Victoria’s Secret. Ook het Nederlandse model Sylvia Geersen zag dit als haar grote droom. In oktober houdt het lingeriemerk twee dagen een casting waar nieuwe modellen voor de show gekozen worden. Elk jaar worden er slechts 10 tot 12 nieuwe modellen gekozen. Neem hieronder een kijkje hoe het daar aan toe gaat.

Lees ook:Playmates zoeken nieuwe collega’s
Lees ook:Geen geheim voor de sterren
Lees ook:Sexy Victoria’s Secret modellen zingen in kerstlingerie
Lees ook:Heidi Klum stopt met Victoria’s Secret
Lees ook:De nieuwe Victoria Secret babes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>