Unox meisje is model en playmate Hester Winkel

Het begint inmiddels een traditie te worden. En dan hebben we het niet over de Unox Nieuwjaarsduik zelf, maar over het jaarlijkse “unox-meisje”. Ook dit jaar stond er weer een schaars geklede blondine op de voorpagina van de krant en begint daarna een zoektocht naar deze dame. Het gaat dit jaar om Hester Winkel en hoe toevallig… ze is model!

Wij vragen ons wel een beetje af hoe “toevallig” dit is, maar goed. Hester was in 2010 al eens te bewonderen in de Playboy, stond op de cover van Panorama, deed mee aan de Miss Nederland verkiezing en wat al niet meer… Zie hier nog meer foto’s van haar nieuwjaarsduik. De andere Nieuwjaarsduik bikini-babe is ook al bekend. Dit zou ene Lisa van den Akker uit Amsterdam zijn, een studente.

Kijk hier voor het Unox meisje van 2013!

Foto: Playboy

Lees ook: Christine le Duc strikt ‘Unox-meisje’ voor campagne

Lees ook:Christine le Duc strikt ‘Unox-meisje’ voor campagne
Lees ook:Miss Nederland gezocht!
Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Unox meisjes dit jaar een ‘tegenvaller’

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Unox meisje is model en playmate Hester Winkel

 1. Pat

  Niks mis mee toch. Van mij mogen alle modellen van Nederland meedoen aan de nieuwjaarsduik.

    /   Reply  / 
 2. Geld

  Ja, mooie meid hoor!

    /   Reply  / 
 3. Sypie

  Jammer dat ze niet het water in is geweest. Ze is niet eens tot haar knietjes het koude water ingerend, haar bikini is niet eens nat geworden. Zoals elders op het net is te zien in een filmpje is ze dus helemaal niet het water in is gerend. Kortom dat dit model “Unox nieuwjaarsduik babe” is geworden gaat helemaal nergens over. Doorgestoken kaart en totaal niet waar het om gaat: het meisje uit de straat van wie je het niet zou verwachten dat ze Unox meisje zou worden.

  Kortom: leuke publiciteitsstunt maar totaal niet geloofwaardig.

  Volgend jaar komt Patricia Paay uit het water lopen zeker?

    /   Reply  / 
 4. Mitch

  Hang fake tieten en een fucking weird kop

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Christine le Duc strikt ‘Unox-meisje’ voor campagne | Glamour

 6. Pingback: Unox meisjes dit jaar een ‘tegenvaller’ | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>