Nadia Palesa Poeschmann opvolgster Jojanneke bij PowNews

Nadia Palesa Poeschmann gaat het land in voor PowNed. Ze zal Jojanneke van den Berge gaan vervangen in PowNews. Preuts is Nadia in ieder geval niet. Ze was al eens naakt te zien in de Andrelon reclame, had een seksscène in de film ‘Als je verliefd wordt’ en zoende collega Tess Milne tijdens een Awardshow.

Maar wellicht ken je haar ook van MTV waar ze sinds begin vorig jaar ging werken of als winnares van ‘De Schat van de Oranje’ bij SBS 6. Al met al een mooi koppie om naar te kijken. Nu hopen dat ze ook de PowNed brutaliteit heeft. Jojanneke was onlangs te zien als invalster bij RTL Boulevard. Hieronder de beelden van een naakte Nadia en de seksscène.

 

Lees ook:Ananda mag haar billen tonen bij sloggi (zie foto’s)
Lees ook:Ilse en Waylon verliezen nipt van Conchita
Lees ook:Mai-Lan Playmate van het Jaar 2008
Lees ook:Video: Kim Feenstra moeite met seksscenes
Lees ook:Zwanger model Rafaella Fico neemt Balotelli terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>