Unox meisjes dit jaar een ‘tegenvaller’

Zoals elk jaar waren ook dit jaar De Telegraaf en Geen Stijl weer ijverig op zoek naar hét Unox meisje van dit jaar. Wat ons betreft was de oogst dit jaar dun gezaaid. De beoogde ‘Unox-meisjes’ vielen een klein beetje tegen wat ons betreft. Was het voorgaande jaren nog wel eens een echte Playmate. Dit jaar leek het ‘mooiste meisje’ tijdens de nieuwjaarsduik te ontbreken…

De Telegraaf kwam met de 17-jarige Bente Eelman (zie foto hierboven). Geen Stijl, die afgelopen jaar onze hoofdredactrice nog verkoos tot een van de ‘heersende twittermeisjes van het jaar‘, ging voor een dame met friese vlag op haar broekje. Wij werden er ondanks de temperatuur niet warm van. Jij wel? De grote winnaar van de nieuwjaarsduik blijft nog altijd UNOX, die weer bakken vol reclame exposure binnen haalt in deze tijd met het uitdelen van de mutsen.

Foto: Telegraaf/Martin Mooij

Lees ook:Unox meisje is model en playmate Hester Winkel
Lees ook:Christine le Duc strikt ‘Unox-meisje’ voor campagne
Lees ook:Glamourblog.nl Jaaroverzicht 2012
Lees ook:Doutzen Kroes sexy voor Victoria Secret (zie foto’s)
Lees ook:Syb van der Ploeg weer vrijgezel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Unox meisjes dit jaar een ‘tegenvaller’

  1. Pingback: Unox meisje is model en playmate Hester Winkel | Glamour

  2. annemieke

    Beter dit meisjes dan zo’n silliconen volgestouwde nep playmate hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>