Video: Rosalie van Breemen naakt op tv in ‘Sabotage’

Woensdag presenteerde Net 5 het nieuwe programma: Sabotage. Ondanks de continu aanwezige camera’s, was ex-topmodel Rosalie van Breemen niet van plan zich anders te gedragen dan thuis. Zo had ze geen moeite om naakt te zwemmen. Wat haar kandidaten zoals Hero Brinkman, Sylvia Geersen en Manuel Broekman daar van vonden, zie je in de video hieronder…

Lees ook:‘Model Sylvia Geersen in afkickkliniek’
Lees ook:Johnny de Mol meest begeerde vrijgezel
Lees ook:Video: Kim Feenstra is sexy in bed
Lees ook:Reallife soap Sylvia Geersen nog niet op tv
Lees ook:Video: BN’er en politici, waar waren zijn op 9/11?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>