Yolanthe’s blote borst in Van der Vorst ziet Sterren (foto!)

Woeps, Yolanthe wist in het televisieprogramma Van der Vorst ziet Sterren flink de aandacht op zich te vestigen. En dan niet vanwege haar zojuist gelanceerde sieradenlijn of het schitterende appartement in Istanbul, maar om haar blote borst. Haar tepel was tijdens het interview met Peter van der Vorst namelijk even te zien, een nippleslip dus! Een oplettende kijker maakte een screenshot. Ach, ze mogen gezien worden, toch?! Ook Lieke van Lexmond en Hind kregen al eens te maken met een nippleslip. Zie de foto van Yolanthe hieronder.

Je kunt de aflevering met Yolanthe overigens hier terugkijken.

Foto boven: Jim Hoogendorp

Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)
Lees ook:De ‘nippleslip’ van Lieke van Lexmond
Lees ook:Lieke van Lexmond zwanger!
Lees ook:Sterren pakken uit tijdens Musical Awards Gala
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>