GTST Marly van der Velden uit de kleren in Playboy

Kuis Meisje en GTST-actrice Marly van der Velden gooit haar redelijk brave imago overboord en zal in het kerstnummer van Playboy uit de kleren gaan. De 25-jarige actrice die Nina speelt in Goede Tijden Slechte Tijden kijkt enorm naar de shoot uit.

“Toen Playboy me vroeg, twijfelde ik geen moment. Enorme zin om er een vette shoot van te maken, zodat ik er met kerst mooi bij lig”, zegt ze in de Telegraaf. Ook Playboy is erg blij met deze kerstbunny. “Marly is een bloedmooie en waanzinnige actrice. Playboy kan zich geen betere celebrity voor het kerstnummer wensen.”.

Lees ook:Playboy toont eerste pikante foto’s Marly van der Velden!
Lees ook:Sanne Kraaijkamp in Playboy (zie foto!)
Lees ook:Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy
Lees ook:Birgit Schuurman uit de kleren voor Playboy
Lees ook:‘Gossip Girl Blake Lively in Playboy’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>