Playboy toont eerste pikante foto’s Marly van der Velden!

Vanaf donderdag ligt het kerstnummer van de Playboy in de winkel. Dit jaar werd GTST en Verliefd op Ibiza actrice Marly van der Velden gestrikt voor een naaktreportage. De zeer smaakvolle blootfoto’s werden geschoten op Ibiza.  Op de website van Playboy zijn de eerste foto’s nu al te zien. Kijk hier voor meer en zie de video hieronder…

Lees ook:De eerste Playboyfoto van Britt Dekker!
Lees ook:‘Pamela Anderson weer in de Playboy’
Lees ook:Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind the Scenes video!
Lees ook:Sylvie van der Vaart sexy in zwemkleding (zie foto’s)
Lees ook:Naaktfoto’s Marianne Timmer online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>