Madoff probeerde zelfmoord te plegen op kerstavond

Bernard Madoff en zijn vrouw Ruth hebben geprobeerd zelfmoord te plegen op kerstavond 2008. Althans, dat beweert Ruth Madoff in een interview in het CBS-programma 60 Minutes.

Ruth verteld in dit interview dat zij met haatmail en ‘vreselijke telefoontjes’ werden overspoeld nadat de oplichting voor miljarden euros van beleggers in december 2008 aan het licht was gekomen. Het echtpaar vond het zo afschuwellijk wat er gebeurd was dat ze besloten zichzelf van kant te maken. Ze namen beiden een handvol pillen, waaronder slaappillen, maar werden de volgende dag gewoon weer wakker. Ruth Madoff stelt dat het een ‘zeer impulsief’ besluit was en is achteraf blij dat de poging mislukte. Ook zoon Andrew Madoff bevestigt dit in een interview. Een van hun zoons, Mark Madoff, pleegde in 2009 ook zelfmoord. Hij verhing zichzelf.

Bernhard Madoff werd op 11 december 2008 opgepakt, nadat zijn zoons de autoriteiten via een advocaat hadden ingelicht dat het beleggingsbedrijf dat hij runde één groot piramidespel was. Hij gaf toe duizenden beleggers te hebben opgelicht. Hij bekende schuldig te zijn aan oplichting en zit nu een gevangenisstraf van 150 jaar uit. Zie hier beelden van het interview.

Lees ook:Memorial voor Alexander McQueen
Lees ook:Fraudeur Madoff hoeft nog niet de cel in
Lees ook:Madoff speelt voor kerstman
Lees ook:‘Sjoerd Kooistra leidde een dubbelleven’
Lees ook:Modellen en Lady Gaga op begrafenis Alexander McQueen (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>