Duncan Stutterheim (ID&T) wijst bod 100 miljoen dollar af

Duncan Stutterheim zou een bod van 100 miljoen dollar hebben afgewezen. Een Amerikaanse partij wilde voor dit bedrag zijn bedrijf ID&T kopen. Dit meldt Quote vandaag.

Stutterheim wil niet laten weten van wie het bod komt, maar heeft bevestigd dat het bod uit de VS kwam. De keuze was moeilijk, maar toch heeft Stutterheim met de overige aandeelhouders besloten het bod niet te accepteren. Op basis van de laatste cijfers over 2011 bood de Amerikaan 22,5 keer de nettowinst van €3,4 miljoen.

Het bod zou mogelijk afkomstig kunnen zijn van de Amerikaanse miljardair Robbert. F.X. Sillerman, die eerder had verklaard $1 miljard te hebben uitgetrokken voor het oprichten van een wereldwijde dance-evenementen organisatie. In 2004 is ID&T een ‘partnership’ aangegaan met Stage Holding van Joop van den Ende.

Lees ook:Duitse prins is jongste miljardair
Lees ook:Een half miljoen voor verlies penis
Lees ook:Kasteeltje van Carla Bruni – Sarkozy weer te koop
Lees ook:Koninklijke familie heeft last van de crisis
Lees ook:Miljardair betaalt 1 miljoen voor Leona Lewis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>