Sabia heeft ‘eindelijk’ gesproken

SabSabia Engizek heeft onthuld dat het over is met Rafael van der Vaart. Zo laat ze aan Privé weten dat de breuk vers is. Ze zijn net uit elkaar  en ze zegt zwanger te zijn. Best complicated.

Sabia zou twee maanden zwanger zijn en nog wel van Rafael houden, maar ze zouden geen setje meer kunnen vormen. Hoewel zij en Rafael uit elkaar zijn, zweert Sabia dat haar ongeboren kind een leven krijgt ‘dat gevuld is met liefde’. “Of dat nu samen met Raf is of niet, doet er niet toe. Mijn kind kan hier niets aan doen.” Van der Vaart wist van de zwangerschap voordat hij naar Sevilla vertrok. “We hebben samen de eerste test gedaan, hier bij ons thuis in de badkamer. Die blijdschap op zijn gezicht vergeet ik nooit meer.”

Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:‘Sabia was gogo-danseres’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>