Live verslag inauguratie Obama


Op dinsdag 20 januari doet RTL Nieuws bij RTL 4 live verslag van de inauguratie van de 44ste president van de Verenigde Staten van Amerika, een unieke en historische gebeurtenis. Het is het begin van het presidentschap van Barack Obama, de eerste zwarte president en een man waar de Verenigde Staten hun hoop op hebben gevestigd. Wereldwijd wordt reikhalzend uitgekeken naar de aanvaardingstoespraak van Obama, die de toon zet voor zijn beleid tijdens zijn ambtstermijn.

RTL Nieuws-anchor Rick Nieman presenteert President Obama: De Belofte, correspondent Erik Mouthaan doet verslag vanuit Washington en ook verslaggever Antoin Peeters levert bijdrages vanuit de hoofdstad van de USA. Daarnaast komen in de uitzending kijkersvragen aan de orde die werden ingestuurd via rtlnieuws.nl.

Tijdens de inhuldigingsceremonie in Washington staan optredens van soulkoningin Aretha Franklin, een Amerikaanse marinekapel en enkele kinderkoren op het programma. Na het openingsgebed van Rick Warren, de inauguratie van Obama en diens speech volgt het voorlezen van een gedicht, de zegening van de nieuwe president door dominee Joseph Lowery en het spelen van het volkslied.

Het programma wordt uitgezonden tussen 17.30 en 18.35 uur op RTL4

Lees ook:Veel celebs bij inauguratie Obama
Lees ook:Bono, Beyoncé en Bruce treden op bij inauguratie Obama
Lees ook:Te Koop: Chrysler 300c van Obama!
Lees ook:Nieuwe Cadillac DTS afgeleverd voor Barack
Lees ook:Bekend Nederland reageert op overwinning Barack Obama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>