Kleindochter Che Guevara naakt!

De kleindochter van de wereldberoemde Che Guevara treed een klein beetje in de voetsporen van haar opa. Ze start haar eigen revolutie, maar dan wel een om de dieren te helpen. De 24 jarige  Lydia Guevara gaat namelijk uit de kleren voor PETA. Ze zal het gezicht worden van de eerste Zuid Amerikaanse campagne om vegetarisme te promoten.

De campagne zal in oktober in Argentinie van start gaan en toont een foto van Lydia Guevara met niets meer dan een minutiebelt met daarin wortels in plaats van kogels en de bekende baret die haar opa droeg. De foto zou een hommage ziijn aan haar overleden grootvader. De slogan van de campagne zal “Join the vegetarian revolution” zijn.

Lees ook:Kleindochter Ernest Hemingway uit de kleren
Lees ook:Uma Thurman het nieuwe gezicht van Givenchy
Lees ook:Carice van Houten het nieuwe gezicht van MEXX
Lees ook:Yolanthe als sexy bruidje (zie foto!)
Lees ook:‘Derek Ogilvie is nep’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>