Kasteeltje van Carla Bruni – Sarkozy weer te koop


Een kasteeltje dat eigendom was van Carla Bruni-Sarkozy staat te koop voor 28 miljoen dollar. De vrouw van de Franse president verkocht het “optrekje” eerder dit jaar en blijkbaar is het de nieuwe koper niet bevallen, want het staat weer te koop.

Het huis werd in februari gekocht door een Arabische miljardair, Prince Alwaleed bin Talal, die tussen de 22 en 25 miljoen voor het kasteel heeft betaald. Het kasteeltje heeft maar liefst 40 slaapkamers. Genoeg om de hele familie uit te nodigen voor een logeerpartij dus. Het staat in een schitterende omgeving nabij Turijn. Bruni groeide op in dit kasteeltje en verkreeg het door erfenis. Bruni’s vader, miljardair Alberto Bruni Tedeschi,  kocht het historiche pand uit 1500 in 1952 voor ongeveer 1,5 miljoen. Interesse? Kijk hier voor meer info.

Lees ook:Scarlett Johansson zet haar villa in de Hollywood Hills te koop
Lees ook:Strandhuis van Red Hot Chili Pepper Flea te koop
Lees ook:De Beckhams willen huis George Clooney kopen
Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Villa uit ‘De Gelukkige Huisvrouw’ te koop (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>