Foto John F. Kennedy met naakte vrouwen is nep

De foto die vandaag opdook met daarop John F. Kennedy op een jacht met vier blote vrouwen, zou uiteindelijk toch nep zijn. De website TMZ meldde eerder vandaag dat ze een originele foto uit 1956 hadden opgeduikeld, waarop de vermoorde president te zien was op een boot met blote vrouwen.

Kennedy was toen al getrouwd met Jackie. De foto zou eindelijk bevestigen dat John F. Kennedy, die altijd af werd geschildert als een Playboy, buiten zijn huwelijk om andere vrouwen zag. TMZ meldt nu echter dat de foto niet echt is. De website ontdekte dat het gaat om een foto uit een Playboyshoot uit 1967, waartoe deze foto toebehoorde.

Lees ook:Playboy Stacey verkocht beter dan Amanda Krabbé en Britt
Lees ook:Geen Stijl moet links naar Playboy foto’s verwijderen
Lees ook:Ted Kennedy (77) overleden
Lees ook:Kim Kardashian naaktfoto’s gelekt!
Lees ook:De FHM foto’s van Christina Curry!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>