Jack de Vries ingetrokken bij zijn vriendin

Oud-staatssecretaris Jack de Vries zou bij zijn vriendin, zijn voormalig adjudant Melissa Goede, zijn ingetrokken. Dit meldt weekblad Privé. Zijn vrouw wees hem enkele maanden geleden de deur, nadat zijn affaire uitkwam. Sindsdien verbleef Jack in de Frederikskazerne, maar na zijn ontslag door koninging Beatrix mocht hij hier niet langer blijven. Jack zou daarop besloten hebben bij zijn minnares Melissa in te trekken.

Waarschijnlijk zullen de twee ook niet lang in de woning van Melissa in Breda blijven wonen, want deze staat te koop voor 585.000 euro. Het huis staat in de verkoop sinds de breuk van Melissa met haar vriend, een piloot. Jack was lange tijd getrouwd met Harriët, een logopediste. Samen hebben zij twee zonen, Joram en Timon. Zijn affaire met zijn adjudant Melissa kostte hem zijn huwelijk en zijn voorname positie als staatssecretaris van defensie.

Lees ook:Jack de Vries ging vreemd met adjudant (zie foto!)
Lees ook:Britney zet haar huis (weer) te koop
Lees ook:Danser Christian Polanc had affaire met Sylvie
Lees ook:Huis Antonie Kamerling en Isa Hoes in de verkoop
Lees ook:Het huis van Jade Goody te koop voor 1 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>