Frits Wester en Rick Nieman bestolen

Rick Nieman en Frits Wester zijn woensdagavond bestolen tijdens de verkiezingsuitzending Wat Kiest Nederland. Onder meer de inhoud van hun portemonnees werden gestolen. Dit heeft Antoin Peters gemeld op Twitter. Ook hij en Suzanne Bosman raakten hun spullen kwijt.

“Nog aan het bijkomen van geweldige avond/nacht in Melkweg. Baal wel van portemonnee die is leeggehaald, net als bij paar collega’s… Nee, dit was geen dubbelzinnige opmerking over toekomstig kabinet of drankgebruik, gewoon gejat! Net als bij Frits, Rick en Suzanne… Gewoon gejat! Net als bij Frits, Rick en Suzanne. Wij snappen er ook niets van. Er was veel beveiliging en de kleedkamer zat zelfs op slot” laat Antoin op Twitter weten.

Lees ook:‘Band Aid opname was één groot drugsfeest’
Lees ook:Dood Rick Astley geen grap?
Lees ook:Live verslag inauguratie Obama
Lees ook:Huwelijksproblemen voor Rick Engelkes
Lees ook:BN’ers boos over ‘outen’ Everon Jackson Hooi door Wilma Nanninga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>