Mark Rutte geeft startsein ZZF Rally

Minister-president Mark Rutte gaf zondag het startsein voor de ZZF Rally. Onder aanvoering van Gijs van Lennep, voormalig Formule 1- coureur, reed de stoet van klassieke en moderne auto’s van Den Haag naar Wassenaar, waar de stoet eindigde bij het Louwman Auto Museum. Ook Jan Peter Balkenende kroop achter het stuur voor het goede doel.

Het Zeldzame Ziekten Fonds organiseert dit jaar voor de zesde keer op rij de ZZF Rally. Dit jaar rijden we om geld op te halen voor het onderzoek naar de Ziekte van Batten.  In 2010 heeft de ZZF Rally maar liefst € 60.000 opgebracht. Dit bedrag is toegekomen aan de stichting Energy4all die onderzoek mogelijk maken naar zeldzame stofwisselingsziekten. Via een veiling wordt ook geld binnengehaald voor dit goede doel. Je kunt onder andere bieden op een bezoek aan de Porsche fabriek en aan weekend rijden in een klassieke Alfa.

Lees ook:BN’ers laten zich opsluiten in asiel op dierendag
Lees ook:BN’ers gooien sneeuwballen voor het goede doel
Lees ook:Vrouw mag gevonden €16.000 houden
Lees ook:Stoel Yves Saint Laurent levert 22 miljoen op
Lees ook:Video: Bekende Nederlanders als zombies door Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>