Henk Bleker heeft relatie met 26-jarige journaliste

Henk Bleker heeft een jonge blom aan de haak geslagen. De staatssecretaris van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft een relatie met een 26-jarige journaliste van het NRC Handelsblad. Weekblad Story ontdekte de relatie en de relatie is door NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch bevestigd aan het AD.

De twee zouden eind 2010 al voor elkaar gevallen zijn tijdens een interview. Bleker is 32 jaar ouder dan de politiek journaliste. Hij is gescheiden en heeft drie kinderen, waarvan twee dezelfde leeftijd hebben als zijn vriendin.

Lees ook:Arie Boomsma is weer vrijgezel!
Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek
Lees ook:Relatie Badr Hari en Estelle in zwaar weer?
Lees ook:Rossana denkt dat Patrick Kluivert vreemdgaat
Lees ook:Sylvie, Rafael, Sabia én Zlatan; de geruchten op een rij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>