‘Kan iemand Jort Kelder afschieten?’

Ai ai ai, het komt niet vaak voor dat wij op Glamourblog.nl over politieke onderwerpen bloggen, maar deze keer kunnen we dit toch niet zomaar voorbij laten gaan, aangezien dit nieuws ons ‘glamourwereldje’ betreft. Na het succes van het nieuwe televisieprogramma ‘Het Snelle Geld’ van Jort Kelder, dat gisteren voor het eerst op de buis was, mag de SP zich wel even flink op het hoofd krabben. SP Raadslid Pascal Smit was waarschijnlijk minder in zijn nopjes met het programma en uitte dit op een uiterst merkwaardige manier.

“Kan iemand die Jort afschieten? Dank”, begint Smit op zijn Facebook pagina. Maar de woede zit blijkbaar nog dieper als hij vervolgt met: “Hij moet een chronische ziekte krijgen en kreperen in de bijstand die pleurishond en de rest van zijn soort. En elke dag pijn lijden en zelf z’n medicijnen dokken…naar de voedselbank die hufter.”

Ook Mark Rutte, overigens een goede vriend van Jort Kelder, moet het ontgelden:  “Ben uien aan ‘t snijden nu. Weet niet wat me meer aan t huilen maakt. Die uien of onze asociale onmenselijke teringregering. Ik en een mes. En geen Rutte in de buurt. Hij zal eens GEEN mazzel hebben die bloedhond.”

Ook de rest van liberaal en rijk Nederland mag op zijn hoede zijn bij Smit: “Ik haat die types. En maar champagne blijven tanken en Aston Martin blijven rijden. Bestond de guillotine nog maar! Doodtrappen dat tuig. Ik word beroemd en krijg gratis eten. Langer dan vijftien jaar krijg ik toch niet”. Wij hebben zo’n vermoeden dat Pascal Smit de volgende afleveringen van ‘Het Snelle Geld’ niet meer als lid van de SP zal bekijken…  Het programma van Jort kelder werd goed bekeken, bijna 900.000 kijkers stemden af op het nieuwe programma op Nederland 1.

UPDATE: SP-voorman Emile Roemer heeft inmiddels via Twitter gereageerd: “Hoor net van de tekst van een SP deelraadslid. Schandalig en volstrekt onacceptabel. Hij is inmiddels terecht op non actief gezet.”

Lees ook:Jort op zoek naar de grootste en langste…
Lees ook:Jort Kelder de lucht in!
Lees ook:Lauren Verster (30) en Jort Kelder (46) een stel
Lees ook:Het stulpje van Jort Kelder nog steeds te koop
Lees ook:Pieter Storms sloeg Jort Kelder na uitzending DWDD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>