Video: Obama houdt grappige speech

President Barack Obama hield een ontzettend grappige speech tijdens de White House Correspondents’ Association dinner, waar ook onder meer George Clooney aanwezig was. Hij maakte grapjes over Donald Trump, Mitt Romney, Hillary Clinton, maar ook vooral over zichzelf en tot slot over zijn beveiligers. Zie de video hieronder.

Lees ook:Bekend Nederland reageert op overwinning Barack Obama
Lees ook:Medewerker Obama grijpt borsten Hillary Clinton
Lees ook:Open in 2010: Trump SoHo
Lees ook:Na scheiding Toyboy voor Ivana Trump?
Lees ook:Ivana Trump uit vliegtuig gezet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>