Geert Wilders wordt DJ op Q-Music

Het lijkt een onmogelijke combinatie: Geert wilders als DJ. Toch gaat het gebeuren. Maar niet hij alleen, ook politici als Tofik Dibi, Fred Teeven en Alexander Pechtold nemen plaats achter de microfoon. Vanaf maandag wordt het dj-team van Q-music namelijk twee weken lang versterkt met kopstukken uit de politiek.

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komen enkele lijsttrekkers en partijleden van de grote politieke partijen onder de naam ‘Q-vakantiekracht: Politici doen uitzendwerk’ een radioprogramma maken op Q-music. Elke werkdag, tussen 12.00 en 13.00 uur, zijn zij verantwoordelijk voor de radio-uitzending.

Nu de strijd tussen de partijen is losgebarsten zijn de aankomende verkiezingen voor velen hét gesprek van de dag. Een radioprogramma met politici komt, gekeken naar de actualiteit, dan ook op het goede moment. Het schema van ‘Q-vakantiekracht: Politici doen uitzendwerk’:
27 augustus: Renske Leijten (SP, nr 2)
28 augustus: Geert Wilders (PVV, lijsttrekker)
29 augustus: Tofik Dibi (GroenLinks, nr.10)
30 augustus: Alexander Pechtold (D66, lijsttrekker)
31 augustus: Sybrand van Haersma Buma (CDA, lijsttrekker)
3 september: Fred Teeven (VVD, nr.7)
4 september: Tanja Jadnanansing (PvdA, nr.4)
5 september: Hero Brinkman (DPK, lijsttrekker)
6 september: Arie Slob (ChristenUnie, lijsttrekker)
7 september: Marianne Thieme (Partij voor de Dieren, lijsttrekker)

Lees ook:Geert Wilders als Michiel de Ruyter
Lees ook:Geert Wilders in de Playboy!
Lees ook:Win het boek ‘Dossier Wilders’
Lees ook:Sterren stralen op galapremière Soldaat van Oranje (foto’s!)
Lees ook:Koningin Rania onderscheiden door YouTube

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>