Pim Fortuyn belt Giel Beelen

Giel Beelen werd vanmorgen tot zijn grote verbazing gebeld uit het hiernamaals. De Giel Mobiel bleek namelijk in het bezit van niemand minder dan Pim Fortuyn! De stem klonk verbazingwekkend goed en ook gaf hij op Fortuyniaanse wijze een veeg uit de pan naar de linkse politiek. Wie oh wie is toch deze impersonator? Bekijk en luister naar het filmpje hieronder en laat ons weten wie jij denkt dat het is.
Overigens is Simon Fortuyn, de broer van Pim, ‘not amused’ met de imitatie. Hij noemt het smakeloos.

Lees ook:Video: Giel Beelen wil niet tongzoenen met Patricia Paay
Lees ook:‘Moordenaar Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, op vrije voeten’
Lees ook:Is Dewi Pechler de vierde Mystery Popstar?
Lees ook:‘Gesprek met Holleeder in College Tour viel tegen’
Lees ook:Is Wouter Bos homo?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pim Fortuyn belt Giel Beelen

  1. J STADHOUDERS

    IK VIND DE NEGATIEVE REACTIES WAT OVERDREVEN ALLEMAAL ook van de familie.Het is toch een eer als je wordt nagedaan? Hoeveel overleden mensen worden er niet nagedaan? Fortuyn was een fenomeen en erg uniek daarom wordt hij geimiteerd.Ik vind het alleen maar mooi dat er aandacht is voor deze man tijden de campagne 10 jaar na zijn dood. En hoe goed de immitatie ook is, ik hoor echt wel dat het niet Fortuyn is.
    Ik weet zeker dat Pim er smakelijk om zou kunnen lachen en dat het goed is dat zijn stem geluid weer eens te horen is .Overigens heeft deze man al eerder Fortuyn nagedaan in een nep intervieuw vanuit Italie 5 jaar geleden. Er was ook een toneel stuk over Fortuyn die trouwens helemaal niet op hem lijkt, dus ja wat kan dan nog wel en wat niet?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>