Video: Michelle Obama gespot met… Bono!

Michelle Obama werd dinsdag in Dublin gespot samen met niemand minder dan U2-zanger Bono! Michelle en Bono hebben samen geluncht in een restaurant in Dublin. De vrouw van Bono was hier echter ook bij aanwezig. De presidentsvrouw is in Noord-Ierland omdat haar echtgenoot daar de G8-top bijwoont. Waarom ze een ‘date’ had met Bono is onduidelijk. Zie de video voor de beelden.

Lees ook:Madonna terug naar ex Sean Penn?
Lees ook:Eva Jinek en Bram Moszkowicz samen gespot
Lees ook:Berlusconi wil een knuffel van Michelle Obama (zie foto)
Lees ook:Eva Jinek een setje met bioloog Freek Vonk?
Lees ook:Bono de rijkste muzikant door Facebook

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>