Willem Holleeder weer vrij man

Willem Holleeder is weer een vrij man. De 53-jarige topcrimineel werd zes jaar geleden veroordeeld tot negen jaar cel voor afpersing. Hij zou aanvankelijk dinsdag a.s. worden vrijgelaten, maar men heeft besloten hem eerder vrij te laten om zo min mogelijk ruchtbaarheid aan zijn vrijlating te geven.

Holleeder werd in 1983 bekend als een van de ontvoerders van Freddie Heineken. Hiervoor zat hij dik zes jaar vast. In 2006 werd Holleeder aangehouden voor verdenking op afpersing en mishandeling van onder meer Willem Endstra. Holleeder werd vaak genoemd in verband met een reeks liquidaties. Holleeder zat zijn straf uit in gevangenis De Schie in Rotterdam. Als vrij man moet Holleeder flink op zijn hoede zijn. De kans op liquidatie is groot.

Lees ook:Vermoedelijke moordenaar Willem Endstra opgepakt
Lees ook:Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden
Lees ook:Holleeder meldt zich bij de politie na bedreiging Peter R. de Vries
Lees ook:‘Gesprek met Holleeder in College Tour viel tegen’
Lees ook:Gebroken kaak voor Holleeder door vechtpartij

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Willem Holleeder weer vrij man

  1. Herna

    Het was algemeen bekend dat Holleeder vrijdag al vrij zou komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>