Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten

Estelle Gullit Cruijff zal haar liefje Badr Hari voorlopig moeten missen. De kickbokser, die verdacht wordt van twee mishandelingen, blijft voorlopig nog twee weken vast zitten. Dat heeft de rechter-commissaris vanmiddag bepaald bij de voorgeleiding van Badr.

De 27-jarige Hari meldde zichzelf woensdag bij de politie en werd hierop aangehouden en vastgezet. Hij zou betrokken zijn geweest bij de mishandeling van Koen Everink tijdens Sensation in de Arena. Vorig jaar zou Hari Jeroen van den Berg, mede-eigenaar van de Amsterdamse Club Air, hebben geslagen en geschopt. Van den Berg deed hiervan vorige week aangifte. Er kan Hari poging tot doodslag ten laste worden gelegd, dan wel zware mishandeling en openlijke geweldpleging.

Ook Estelle Cruijff zal worden opgeroepen om een getuigenverklaring af te leggen. Zij was aanwezig bij de mishandeling op Sensation. Inmiddels is ook een tweede verdachte aangehouden in deze zaak, een 34-jarige man uit Eindhoven.

Lees ook:Badr Hari heeft zich gemeld bij de politie
Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte
Lees ook:‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’
Lees ook:Badr Hari 90 dagen langer in voorarrest
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten

 1. Marokkaan en ben er trots op

  Er is gewoon een hetze gaande jegens deze man,politie en eigenaars van clubs haten deze man puur uit jaloezie het is algemeen bekend dat Nederlandse mannen het afkeuren wanneer een er een Marokkaan met een leuke blonde vrouw gaat.badr is jong rijk ziet er goed uit.dus vele zullen hem haten en proberen kapot te maken..

    /   Reply  / 
  1. PETER

   kan alleen idd een marokkaan zijn die dit zegt….

   hebben nl. geen werkelijkheidsbesef en veoorzaken alleen maar zgn discriminatie relle….

   ze vinden toch dat ze altijd worden gediscrimineerd ?

     /   Reply  / 
 2. mark

  Hmmmm volgens mij is het algemeen bekend dat marokkaanse mannen het afkeuren wnnr een nl man met een marokkaanse vrouw gaat wij nederlanders zijn niet zo moeilijk

    /   Reply  / 
 3. PETER

  En nog wat…………..deze Mata Hari is toch rijp voor de TBS

    /   Reply  / 
 4. PETER

  hoe kan je nou jaloers zijn op een Marokkaan………whoaaaaaa

    /   Reply  / 
 5. mladen

  Ja Marokaan, je hebt gelijk! Iedereen probeert hem kapot te maken…LOL…Kapot in de discotheek, kapot op een dancefeest…Hij heeft er natuurlijk niets mee te maken en hij heeft geen losse handjes…Nee hij is zielig…En daarbij is iedereen jaloers op hem…

  Hij zit nu precies waar die al een tijd hoort te zitten! Het enige wat hij kan is trappen en stoten uitdelen…En dat is een voorbeeld voor de jonge Marokkaanen??? Ga lekker naar school of ga werken i.p.v. op straat te hangen…

    /   Reply  / 
  1. PETER

   20 jaar cel en daarna verbannen naar marokko, wat dacht je daar van ??

     /   Reply  / 
 6. PETER

  Overigens marokkanen kan je niet verzieken……die zijn het van huis uit al !!! Maar alleen in Nederland….in marokko durven ze niets…..kennelijk een doeltreffender rechtssysteem….

  in de cel met z’n tachtigen en eeuwig ramadan !!

    /   Reply  / 
 7. Eds

  Estelle was met Gullit… Dus jaloers vanwege haar switch? Ik gun een ieder geluk. Badr is een geweldige vechter. Heb genoten van zijn partijen en ben er trots op dat hij Nederlands geschoold is. hij heeft in de ring, Nederland voor zover hij dat deed, goed vertegenwoordigd, en hij is een geweldig atleet. Dit zijn volgens mijn bescheiden mening een aantal feiten. Wat ook feiten zijn, en meerdere malen is aangetoond in die zelfde ring, dat hij een opvliegend karakter heeft. En dit meerdere malen in fysiek geweld tot uiting heeft willen en kunnen brengen. We hoeven niet te praten over wie iemand kapot wil maken. en of iemand daadwerelijk schuldig is. Laten we hier met zn allen ons logisch denkvermogen laten werken, en ons afvragen of het aannemelijk is dat Badr buiten de ring in een persoonlijk conflict zijn handen thuis kan houden? Ik wil niet cynisch overkomen, maar ik acht de mogelijkheid dat de rake klappen die er gevallen zijn in die skybox, niet van Badr waren vrij klein. De ironie achter dit hele verhaal is dat er veel Marokkanen zijn die graag willen bevestigen dat Badr die kerel een paar dikke klappen heeft verkocht… en dat niet kunnen omdat ze moeilijk twee kanten van het verhaal kunnen steunen… Maar goed… ter informatie… het kan mij aan mn reet roesten of ie het wel of niet gedaan heeft… En of ie vrij komt of niet… Echter dit soort over 1 kam geschoren meningen, kan ik wel van kotsen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>