‘Moordenaar Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, op vrije voeten’

Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, zou op proefverlof zijn geweest. Dit meldt de website GeenStijl.nl. De website zou een tip hebben ontvangen dat hij eind vorige week op vrije voeten werd gesteld.

Zijn  verlof uit de gevangenis in Zwolle zou woensdag zijn ingegaan. Zijn vrijlating zou bewust zijn stilgehouden. In 2014 zou Van der Graaf, precies twaalf jaar na de moord op Fortuyn, worden vrijgelaten. Een derde van zijn straf werd kwijtgescholden en blijkbaar mag hij inmiddels dus ook met proefverlof. Als hij zich weer netjes bij de gevangenis heeft gemeld, zou hij inmiddels weer achter de tralies moeten zitten. Proefverlof is namelijk maximaal 60 uur.

In mei werden er nog meer dan 20.000 handtekeningen opgehaald om Van der Graaf binnen de gevangenisdeuren te houden. Hans Smolders, de voormalig chauffeur van Fortuyn, was initiatiefnemer van deze petitie.

Lees ook:Pim Fortuyn belt Giel Beelen
Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:BN’ers laten zich opsluiten in asiel op dierendag
Lees ook:Boy George mag de gevangenis verlaten
Lees ook:Holleeder meldt zich bij de politie na bedreiging Peter R. de Vries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>