Badr Hari blijft met kerst in de gevangenis

Badr Hari kan de feestdagen niet thuis doorbrengen. De rechtbank heeft het verzoek van zijn advocaat om vervroegde vrijlating vandaag afgewezen. Advocate Bénédicte Ficq vindt dat haar cliënt al genoeg is gestraft. Hari zou volgens Ficq 23 kilo zijn afgevallen en gedeprimeerd zijn. Zij hoopte dat hij de feestdagen samen met zijn geliefde Estelle Cruijff kon vieren.

Een maand geleden was de kickbokser op vrij voeten gesteld onder voorwaarden, maar omdat hij deze voorwaarden geschonden had, werd hij binnen een paar dagen weer in hechtenis genomen.

Hari was vandaag zelf ook op de zitting aanwezig. Hij vroeg tijdens zijn verklaring de rechter om een nieuwe kans: “Ik heb geen moment gedacht dat ik iets verkeerds heb gedaan, maar ik zat fout. Ik hoop op nog een kans.”. Maar helaas, Badr blijft in voorarrest. De kickbokser wordt verdacht van een aantal mishandelingen, waaronder die van zakenman Koen Everink tijdens Sensation White op 8 juli van dit jaar. De rechtbank heeft vanmorgen voorafgaand aan de zitting een kijkje genomen in de skybox waar Everink is mishandeld.

Lees ook:Badr Hari komt (voorlopig) vrij!
Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Estelle blij, Badr voorlopig vrij!

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Badr Hari blijft met kerst in de gevangenis

 1. Geah

  Niet zo heel erg, want islamieten hebben een hekel aan Kerst..Sinterklaas enz…Dus waar hebben we het over…Hij is gewoon een misdadiger…

    /   Reply  / 
 2. Paul

  Wat wil men nog meer he .Je bent Marokkaan ,zit in de bajes en je krijgt gratis eten en drinken en internet .Dat kan een Nederlandse dakloze niet zeggen ,want die leeft in een tentje in het bos .

    /   Reply  / 
  1. Geah

   Je ziet het, deze Marokkaan had nu echt alles: geld..status..blonde vriendin..vrienden…maar toch bleef hij agressief op blanke mensen: zie maar weer hoe hij zijn vuisten als wapen gebruikte..
   Nee, wat voor welvaart zij ook hebben, het blijven racisten, waarschijnlijk komen hun afwijkingen voort uit jarenlange inteelt..

     /   Reply  / 
   1. Paul

    Geah .Precies .Als kind wordt hun ingepeperd Allah is heilig ,en alleen Allah .Allah voor het westen als toetje voor west europa . Typ maar in ..Marokkaan bij de reclassering….this een geweldig filmpje? .

      /   Reply  / 
    1. Geah

     Marokkanen eisen van de publieke omroep een langdurige programma voor henzelf, toen zij zo’n hoge pief van de publieke omroep: oké dan krijgen jullie het programma “Opsporing verzocht”

       /   Reply  / 
 3. Toontje

  @Geah, vooral het laatste gedeelte van je zin , zeker weten dat dit de oorzaak is. Juist door dat jarenlange marocse familie geneuk geeft o.a. deze geestelijke afwijkingen en aggressief gedrag.

    /   Reply  / 
 4. Geah

  @Toontje: Kijk maar overal vertonen die Marokkaanse jongeren hetzelfde gedrag..
  Ze halen hun onderontwikkelde ngeletterde nichten uit het berbergebied en neuken maar op hun broedmachine’s…

    /   Reply  / 
 5. Toontje

  @Geah, door het eeuwen en euwenoude inteelt voortplantingsdrang van hun zoveel mogelijk nichten, dochters, zussen te bezwangeren is dat allemaal te verklaren.

    /   Reply  / 
  1. Geah

   @Toontje, daarom die agressieve afwijkingen die veelal onder de jonge geitenneukers plaats vinden…Die jonge apen vertonen allemaal hetzelfde patroon, opgehitst door die ouwe zogenaamde “goede” Marokkanen…
   Plaats dat zij hier nu een vrouw uitzoeken, nee hoor zij moeten persé een berggeit uit het Rifgebergte..als broedmachine hebben…

     /   Reply  / 
   1. Toontje

    @Geah, laten we privé mail verder discuseren
    [email protected]
    Toontje

      /   Reply  / 
 6. Paul

  Praat me niet van dat er ook geen Homo s zogenaamd bestaan in landen als Marokko en Tunesie .Ze wouden me nog neuken ,die jongens ,van de bakkers winkel tot op straat aan toe .Zo geil zijn ze daar de Zomerdag .Van lichte Blauwe ogen worden die jongens daar helemaal wild in hun hersenen .En ik kan het bewijzen ook,want ik was er destijds met twee andere Nederlandse vrienden .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>