Estelle blij, Badr voorlopig vrij!

Estelle Cruijff kan opgelucht adem halen. Zojuist is bekend geworden dat haar vriend Badr Hari voorlopig op vrije voeten mag blijven. De raadkamer van de rechtbank heeft het voorarrest van Badr opgeheven.

Badr Hari diende een verzoek in tot opheffing van zijn voorarrest, omdat vorige week de laatste getuigenverhoren zijn afgerond. Hari wordt onder meer verdacht van het mishandelen van zakenman Koen Everink.

Het is de tweede keer dat Badr vrij wordt gelaten. In november was hij ook enkele dagen op vrije voeten, maar werd na twee dagen weer opgepakt omdat hij de voorwaarden overtreden had. Een eerder vrijlatingsverzoek op 11 december werd afgewezen. Estelle, die bij de uitspraak aanwezig was, laat weten heel blij te zijn.

Lees ook:Badr Hari blijft met kerst in de gevangenis
Lees ook:Badr Hari 90 dagen langer in voorarrest
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’
Lees ook:Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>