Bram Moszkowicz geschrapt als advocaat

Bram Moszkowicz mag zijn vak als advocaat niet meer uitoefenen, hij is definitief geschrapt van het tableau, het register van advocaten.  Dit bepaalde het Hof van Discipline vanmiddag.

In oktober oordeelde de Raad van Discipline al dat Moszkowicz zijn werkzaamheden als advocaat niet meer uit mocht oefenen. De raad vond dat Moszkowicz de regels van de beroepsgroep te vaak aan zijn laars heeft gelapt. Hij zou contante betalingen van cliënten hebben aangenomen en overlegde hierover nooit met de deken, zoals is voorgeschreven. Ook zou hij diverse afspraken niet na zijn gekomen, was zijn boekhouding niet op orde en bleef hij systematisch weg van verplichte bijscholingscursussen.

Moszkowicz tekende beroep aan tegen de beslissing van de raad hem van het tableau te schrappen. Voor het hof heeft hij erkend dat hij fouten heeft gemaakt en bezworen dat hij zijn leven heeft gebeterd.

Bron: RTL

Lees ook:Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet
Lees ook:Eva Jinek en Bram Moszkowicz uit elkaar
Lees ook:Executieverkoop voor Moszkowicz
Lees ook:Estelle Cruijff dient tuchtklacht in tegen Moszkowicz
Lees ook:Bram Moszkowicz eerste gast Jensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>