Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel

Het is heel goed mogelijk dat Angela van Hulten, de ex van voetballer Patrick Kluivert, haar vriend voor langere tijd niet gaat zien. De vorige maand gearresteerde Danny K. zou volgens De Telegraaf verdacht worden van grootscheepse invoer van cocaïne.

Danny K. is volgens justitie betrokken bij twee grote drugstransporten: een partij van 34 kilo en een transport van meer dan 200 kilo. Danny en Angela werden vorige maand gearresteerd in hun penthouse in Hilversum. Angela is inmiddels weer op vrije voeten. Danny K. wordt samen met Willem Holleeder en Dick Vrij tevens verdacht van het leiden van een criminele organisatie. Angela en Patrick zijn sinds 2004 uit elkaar en hebben drie kinderen samen. Angela zou momenteel in verwachting zijn van een kindje van Danny K.

 

Lees ook:Eric Kuster opgepakt wegens rommelen met facturen
Lees ook:Angela van Hulten bevallen van zoontje
Lees ook:Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden
Lees ook:Estelle blij, Badr voorlopig vrij!
Lees ook:‘Edgar Davids een relatie met ex Patrick Kluivert’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>