Eric Kuster opgepakt wegens rommelen met facturen

Interieurstylist Eric Kuster werd afgelopen maandag gearresteerd door de recherche op verdenking van valsheid in geschrifte in de zaak Danny K, de vriend van Angela van Hulten.

Kuster, die onder meer villa’s voor Ruud Gullit, Linda de Mol en Wesley en Yolanthe Sneijder Cabeau inrichtte en een winkel heeft op Ibiza, zou gerommeld hebben met facturen die werden uitgeschreven voor het inrichten van het penthouse van Danny en Angela. Danny K. is hoofdverdachte in het Andes-onderzoek en word gezien als een kopstuk in het criminele circuit. Kuster is inmiddels weer op vrije voeten, maar wordt nog steeds beschouwd als verdachte.

Lees ook:Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel
Lees ook:Angela van Hulten, ex Kluivert, ook aangehouden
Lees ook:Angela van Hulten bevallen van zoontje
Lees ook:Eric Kuster Metropolitan Luxery II
Lees ook:Sonja Bakker trouwt deze zomer op Ibiza

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Eric Kuster opgepakt wegens rommelen met facturen

 1. Francis Boomsma-van Orden

  Dit is van de fiscus een 2e waarschuwing voor alle interieur -exterieur architecten/stylisten….(1e Jan de Bouvrie) Sommige klanten willen een omweg maken. Als bedrijf word je er niet rijker van. Ook wij krijgen hier wel eens mee te maken.

    /   Reply  / 
 2. Eric

  k begrijp niet waarom iedereen zo verbaasd is. Gordon moet toch wel beter weten? Eric ken ik niet hoor, maar de clientèle die hij bedient is niet altijd bonafide. Die Danny K heeft zijn vriendin Angela, de voormalige vrouw van voetballer Patrick K, gebruikt om zijn zwarte geld wit te wassen. Angela is al jaren bevriend met Eric. En Eric is neem ik aan ook niet achterlijk en zal wel degelijk hebben geweten wat hij deed, althans hij heeft een risico genomen. En als je dan wordt opgepakt, ja, dan komt boontje (hoe toepasselijk) om zijn loontje. Niet zeuren dus en verantwoordelijkheid nemen

    /   Reply  / 
  1. Francis

   Don’t jump into conclusions!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>