OM wil Badr Hari voor 4 jaar achter de tralies

Het Openbaar Ministerie heeft woensdagmiddag vier jaar gevangenisstraf geëist tegen K1 vechter Badr Hari, waarvan 1 jaar voorwaardelijk. Volgens het OM heeft de 29-jarige Hari zich schuldig gemaakt aan een reeks geweldsmisdrijven met name in het uitgaanscircuit, waaronder de zware mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens Sensation White in de Amsterdam ArenA in 2012.

De aanklager laat weten dat er sprake is van ‘agressief, intimiderend gedrag en plat machtsvertoon’ en lijkt Hari zich ‘onaantastbaar’ te wanen. In totaal wordt Badr Hari verdacht van acht geweldsdelicten en een verkeersdelict, het opzettelijk aanrijden van een voetganger. Ook heeft hij volgens het OM zijn ex-vriendin mishandeld en haar huisraad vernield.

Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:Badr Hari heeft zich gemeld bij de politie
Lees ook:Badr Hari aangewezen als schuldige door medeverdachte
Lees ook:Estelle blij, Badr voorlopig vrij!
Lees ook:‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>