Dave Roelvink zit vast

Dave Roelvink, die gisteren werd opgepakt in verband met een omvangrijke roof uit een villa, blijft ook vannacht vastzitten op het politiebureau. Morgen wordt bekeken of hij naar huis mag. De zoon van Dries Roelvink, die bekend werd als model en door programma’s als Sterren Springen en Welkom bij de Kamara’s,  is verdachte in de zaak. Vandaag werden nog twee verdachten aangehouden in verband met dezelfde zaak.  Het betreft om een man van 22 jaar uit Amsterdam en een man van 23 jaar uit Diemen. In totaal zijn nu zes mannen in hechtenis genomen.

Roelvink (24) belandde eind juli na een nachtje stappen met vrienden en vriendinnen in een villa in Burgerbrug, waar ze werden uitgenodigd door een meisje. Daar zou het volledig uit de hand zijn gelopen. De vrienden van Roelvink zouden zich tegoed hebben gedaan aan de complete champagnevoorraad in huis, filmden zichzelf terwijl ze seks hadden met meisjes, en roofden – volgens de ouders – voor 60.000 euro aan sieraden, kleding en elektronica. Roelvink ontkende eerder schuldig te zijn en zou behulpzaam zijn geweest met het terughalen van enkele van de spullen. De ouders van het meisje zouden gechanteerd zijn met een video waarop zij orale seks zou hebben met Dave.

Lees ook:Video: Dave Roelvink oraal bevredigd in jacuzzi
Lees ook:Feestje in miljoenenvilla chaos na Facebook uitnodiging
Lees ook:Weer een seksschandaal rond Berlusconi
Lees ook:Villa uit ‘De Gelukkige Huisvrouw’ te koop (zie foto’s)
Lees ook:‘Connie en Hans Breukhoven bestolen door dochter’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>