Yves Gijrath begint televisiezender

Yves Gijrath, van GMG – die onder meer de bladen Miljonair, Jackie en JF uitgeeft – en oprichter van de Miljonair Fair, begint een eigen televisiekanaal. Vanaf volgend jaar kunnen liefhebbers van rijkdom en mooie spullen afstemmen op de zender.

'Het moet zeker geen televisie voor louter miljonairs worden', zegt Yves Gijrath in De Telegraaf. 'Het gaat om de gepassioneerde ondernemers die vaak achter de luxe schuilgaan. Wie maakt die dure horloges nou eigenlijk? Dat soort uitzendingen lijkt mij voor iedereen interessant. Net zoals bijvoorbeeld een dagje meelopen met Joop van den Ende.' Net als de beurs moet het tv-kanaal ook toegankelijk worden voor iedereen die het leuk vindt om naar mooie dingen te kijken en de passie van ondernemers te zien.

Gijrath Media Group komt eind dit jaar ook met twee nieuwe uitgaven. Zo zal op 27 november Miljonair Wonen in de winkel liggen. Abonnees van Miljonair krijgen het blad gratis, maar daarnaast is het los verkrijgbaar. Dat geldt niet voor de eveneens nieuwe uitgave Miljonair Finance, die op 11 december uitsluitend als bijlage bij Miljonair verschijnt. Vanaf 11 december vindt ook de Miljonair Fair weer plaats in Amsterdam.

Lees ook:Sarah Ferguson opent Miljonair Fair
Lees ook:The Event: nog exclusiever dan de Miljonair Fair
Lees ook:‘Miljonair in de verkoop’
Lees ook:Video: Opening Miljonair Fair door Elle Macpherson
Lees ook:Miljonair Fair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>