Pieter Storms eist 2,5 miljoen euro

Pieter Storms zal vandaag voor de rechtbank Amsterdam zijn ruzie met de mediamiljonairs Frits Barend en Ruud Hendriks uitvechten. Aanleiding voor de rechtzaak is een knallende ruzie rond de tv-zender Het Gesprek. Pieter Storms eist 2,5 miljoen euro de heren Barend en Hendriks.

Om zijn eis kracht bij te zetten heeft Pieter beslag laten leggen op het huis van Frits Barend. Storms beweert dat Barend, Hendriks en Derk Sauer zijn idee voor de tv-zender Het Gesprek hebben gestolen en hem buitenspel hebben gezet. Wordt vervolgd…

Lees ook:Deurwaarder legt beslag op panden Ruud Gullit
Lees ook:Pieter Storms sloeg Jort Kelder na uitzending DWDD
Lees ook:Ook zangeres Do in de ellende door faillisement
Lees ook:Hessing wordt Louwman Exclusive Cars
Lees ook:Estelle legt beslag op panden Ruud Gullit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>