Miljonair mag niet als stripfiguur de ruimte in


Soms weten miljonairs blijkbaar ook echt van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen met hun geld. Zoals de Japanse miljonair Daisuke Enomoto. Hij wilde graag verkleed als zijn favoriete stripfiguur de ruimte in. Hij betaalde er zelfs 21 miljoen dollar voor. Maar nu zegt het bedrijf waarbij hij de ruimtereis geboekt heeft, dat hij niet meer mag.

Het bedrijf is er namelijk achtergekomen dat Daisuke ziek is. Volgens het bedrijf is het vanwege zijn ziekte te gevaarlijk om de ruimte in te gaan. De Japanse miljonair is niet alleen teleurgesteld dat hij niet als stripfiguur door de ruimte mag lopen. Hij is ook boos. Zijn geld krijgt hij namelijk niet meer terug en hij heeft acht maanden voor niets geoefend op de ruimtereis. Hij wilde als het stripfiguur Char Aznable, een karakter uit de anime-reeks Mobile Suit Gundam, de ruimte in.

Lees ook:The Event: nog exclusiever dan de Miljonair Fair
Lees ook:Miljonair wil mindering alimentatie door kredietcrisis
Lees ook:Rossana heeft The Class Company verlaten
Lees ook:Ronald Kahn wordt eigenaar Sapph
Lees ook:Vrouw mag gevonden €16.000 houden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>