Een half miljoen voor verlies penis


Wat zou je liever hebben? Een half miljoen of je penis? Een groot dilemma voor de meeste mannen, denk ik… Maar als je hem dan eenmaal kwijt bent, verzacht een half miljoen dollar dan het leed?

Een Amerikaanse man heeft namelijk een half miljoen dollar schadevergoeding gekregen voor het verlies van zijn penis in de gevangenis. Charlie Manning (61) zat dertien maanden in de gevagenis van Strafford Creek in Washington na een vechtpartij. In de cel kreeg hij last van een vleesetende bacterie die zijn penis aantastte. De behandelend arts stelde de verkeerde diagnose en dacht dat de Amerikaan allergisch reageerde op medicatie die hij nam. Voor Manning was het een grote nachtmerrie. De man onderging een ingreep waarbij de dokters zijn penis reconstrueerden. Hoeveel deze operatie kostte, is niet bekend.

Lees ook:Video: Reporter vraagt Lady GaGa naar haar penis
Lees ook:Simon Cowell bestverdienende man op Amerikaanse tv
Lees ook:U2 verdiende in 2009 meer dan 108 miljoen dollar
Lees ook:Duncan Stutterheim (ID&T) wijst bod 100 miljoen dollar af
Lees ook:Sylvie van der Vaart heeft borstkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>