Madoff speelt voor kerstman


Oplichter Bernard Madoff blijkt ook na zijn ontmaskering nog steeds flink wat geld uit te geven. Hij gaf de afgelopen maand voor $1 miljoen aan cadeau’s en geschenken aan familie en vrienden. Het Openbaar Ministerie wil de nog steeds op vrije voeten zijnde Madoff nu achter slot en grendel.

Madoff lijkt niet te zitten met zijn op hande zijnde gevangenisstraf en geniet nog even van de geneugten van zijn fortuin zolang het nog kan. Half december betaalde Madoff nog 10 miljoen dollar borg voor een huisarrest in zijn luxe appartement in Manhattan. Hij vertelde de rechter dat hij op alle fronten wilde meewerken met het onderzoek en dat hij niet van plan was te vluchten. Met zijn gulle giften voor kerstmis lijkt het er op dat de bejaarde zwendelaar geen spijt heeft van zijn daden. Het lijkt er eerder op dat meneer nog even wat geld probeert weg te sluizen van zijn rekeningen, voordat deze bevroren worden…

Lees ook:Fraudeur Madoff hoeft nog niet de cel in
Lees ook:Zsa Zsa verloor zeven miljoen aan Madoff
Lees ook:De Olsen tweeling zet Penthouse (weer) te koop
Lees ook:Twee huizen van Richard Gere te koop
Lees ook:Madoff probeerde zelfmoord te plegen op kerstavond

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Madoff speelt voor kerstman

  1. Pingback: Fraudeur Madoff hoeft nog niet de cel in | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>