Fraudeur Madoff hoeft nog niet de cel in


De Amerikaanse fraudeur Bernard Madoff hoeft voorlopig nog niet de gevangenis in. Een rechtbank in New York wees maandag de eis van aanklagers af om hem op te sluiten.

Er was verzocht hem achter slot en grendel te gooien, nadat hij vanuit zijn appartement in Manhattan onder meer dure juwelen naar familie en vrienden had gestuurd. De 70-jarige Madoff blijft wel onder huisarrest met beperkingen. Vorige maand werd hij gearresteerd op verdenking van grootschalige fraude, waarbij mogelijk 50 miljard dollar is verdwenen. Hierna werd hij onder huisarrest werd geplaatst in afwachting van zijn proces. De rechter eist nu wel dat de post van Madoff wordt gecontroleerd. Ook moet hij een lijst met waardevolle artikelen overdragen. Madoff mag tot zijn proces dus nog in zijn zeer luxe penthouse à $7 miljoen blijven zitten…

Lees ook:Madoff speelt voor kerstman
Lees ook:Zsa Zsa verloor zeven miljoen aan Madoff
Lees ook:Bill Gates niet meer de rijkste
Lees ook:Bono de rijkste muzikant door Facebook
Lees ook:Madoff probeerde zelfmoord te plegen op kerstavond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fraudeur Madoff hoeft nog niet de cel in

  1. André de Hooge

    Wat dan?? Doodstraf?? Nog beter!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>