De Gooische Meisjes gaan in de bijstand

Het programma Echte Gooische Meisjes krijgt een vervolg. Hiervoor zullen Leslie, Kim, Florine, Pauline en Bo een maand lang de bijstand ingaan. De vijf verwende nesten zullen in één huis gaan leven, waar ze moeten rondkomen van een vast budget.

De tweede serie van Echte Gooische Meisjes zal gemaakt worden door Talpa, dat ook het programma De Frogers Effe Geen Cent Te Makken maakte. Het lijkt er dus op dat de Gooische Meiden de opvolgers worden van de Frogers, terwijl eerder werd gefluisterd dat Estelle en Ruud Gullit waarschijnlijk het stokje over zouden nemen. Nu zullen deze verwende nesten dus binnenkort van de bijstand moeten leven. Dat zal ze niet mee gaan vallen, zonder de hulp van pappie en dan ook nog eens een huis met elkaar moeten delen…!

Lees ook:De Gooische Meisjes uit de kleren in Playboy
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’
Lees ook:Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)
Lees ook:Deurwaarder legt beslag op panden Ruud Gullit

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Gooische Meisjes gaan in de bijstand

 1. André de Hooge

  Dan weten ze ook eens hoe dat is!!!

    /   Reply  / 
 2. Mirjam

  Ik vind het zo dom dat van die rijke verwende wijven, even in de bijstand gaan om te kijken ”hoe dat is”!!wanneer gaan mensen die in de bijstand zitten eens leven zoals hun dat doen?Ik woon samen met mijn zoontje en ik heb ook in de bijstand gezeten, maar ik ben wel 28uur blijven werken en de rest werd aangevuld, nu doe ik een opleiding en werk ik daarnaast nog in de zorg!Ik vind het gewoon kijkcijfers halen met iemand anders zijn leed!!!!! supertriest!! Ik wil ook wel op mijn pappies geld teren, maar ik ben liever zelfstandig, kan je van die huppelkutten niet zeggen!!!!!

    /   Reply  / 
 3. sil

  nou vind wel leuk om te kijken wten hun ook hoe hard leven is niet hun intreseerd zijn wel rijk ik werk kan ook alles kopen hoef ik ook niet rijk voor te zijn

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>