Miljardair betaalt 1 miljoen voor Leona Lewis


Een miljardair heeft £1miljoen betaalt aan Leona Lewis om te komen zingen op het 21e verjaardagsfeest van zijn dochter. Voor dit geld zong de engelse X factor winnares zeven nummers voor zo’n 200 gasten.

De miljardair in kwestie is John Caudwell, oprichter van Phones4U, die zijn dochter Libby een hele bijzondere verjaardag wilde schenken. Libby werd tijdens Leona’s grote hit Bleeding Love, dat ze voor de gelegenheid zong tesamen met ex-Boyzone zanger Stephen Gately, op het podium gevraagd om mee te zingen. Het optreden was een grote verrassing voor de 21-jarige.

Leona onderbrak zelfs haar vakantie om op te treden in de villa van de Caudwells afgelopen zaterdag. Ze zou dit jaar eigenlijk geen optredens doen, om zich te kunnen focussen op een nieuw album, maar voor zoveel geld maakte ze natuurlijk graag een uitzondering. Het was overigens niet de eerste keer dat de miljardair een ster in huis haalde. Voor de 40e verjaardag van zijn vriendin Claire Johnson in januari liet hij Diana Ross overvliegen.

Leona is onlangs de studio ingedoken met Justin Timberlake in Los Angeles, waarvan we de resultaten volgend jaar waarschijnlijk op het nieuwe album gaan horen.

Lees ook:Leona Lewis ook single
Lees ook:Rene Froger ontvangt eerste CD van Martin Morero
Lees ook:Robbie Williams blundert weer bij X Factor
Lees ook:Coldplay, The Killers, Bono én Gary Barlow zingen samen! (filmpjes)
Lees ook:Susan Boyle in de finalerondes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>