Huis Aaron Spelling te koop voor 150 miljoen!


Candy Spelling, de rijke weduwe van tv-producent Aaron Spelling, die in 2006 overleed, heeft hun gigantische huis te koop gezet voor het megabedrag va 150 miljoen dollar. Dit maakt het riante huis de duurste die op dit moment te koop is in de Verenigde Staten.

De drie verdieping tellende woning staat op 594 S. Mapleton Drive in Holmby Hills. Het huis is vrij nieuw en werd gebouwd in 1990/1991 door de Spellings. Het huis van de Beverly Hills 90210 en Dynasty producent en vader van Tori Spelling, kreeg de naam The Manor en heeft onder meer een bowlingbaan, een beautysalon, een wijnkelder, een wijnproeverij, een sportruimte, een bibliotheek, een bioscoop, 11 slaapkamers en 16 badkamers. Natuurlijk mogen er buiten een tennisbaan, fonteinen, watervallen, een zwembad met spa, een badhuis met keuen, een garage voor 16 auto’s en een sinaasappelgaard niet ontbreken. Op de oprijlaan alleen al kunnen zo’n 100 auto’s geparkeerd worden.

Mevrouw Spelling heeft inmiddels een 47 miljoen kostend penthouse van twee verdiepingen gekocht in het centrum van Los Angeles. Volgens haar is de vraagprijs een koopje, maar Amerikaanse media vinden de vraagprijs wat overdreven en denken dat het haar alleen maar om de aandacht te doen is. De weduwe van de oude Spelling is niet echt populair in de VS. Ze zou vooral willen laten zien hoe rijk ze wel niet is. Zie hieronder meer beelden in een filmpje van CBS.


Watch CBS Videos Online

Lees ook:Christina Aguilera heeft problemen met verkopen huis
Lees ook:Hier woonde Ricky Martin… en Michael Caine!
Lees ook:Cristiano Ronaldo verkoopt huis en 3 auto’s
Lees ook:Strandhuis van Red Hot Chili Pepper Flea te koop
Lees ook:Whitney Houston verkoopt het huis waar ze trouwde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>