Miljonair Richard Branson aan lager wal geraakt?


Is Richard Branson aan lager wal geraakt? Je zou het bijna denken! Met rotte tanden en armen vol tattoos werd de Virgin miljonair gespot op treinstation Glasgow Central, terwijl hij een vuilnis-trolly bestuurde. Gelukkig heeft Branson nog niet te lijden onder de recessie en betrof het slecht de opname van een reclamespot voor een nieuwe commercial voor Virgin Trains. De commercial zal vanaf vandaag te zien zijn op de engelse televisie. Het is de eerste verschijning van Branson in een Virgin commercial sinds 10 jaar.

Zie hier de commercial:

Foto: Virgin Trains

Lees ook:Video: Miljonair Richard Branson als ‘sexy’ stewardess
Lees ook:Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)
Lees ook:Brazilianen willen boycot sexy Paris Hilton commercial
Lees ook:Commercial Pamela Anderson ‘too hot’ voor Australie!
Lees ook:Video: Bram Moszkowicz heeft een gevalletje art. 662 lid 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>