Andrea Corr (The Corrs) trouwt miljardair – zie foto’s!

Some girls have all the luck… Andrea Corr, de mooie zangeres van The Corrs, trad gisteren in het huwelijk met Brett Desmond, miljardair en zoon van Dermot Desmond, de eigenaar van Celtic FC. Het huwelijk vond plaats in de kerk in Miltown Malbay, Ierland, waarna de receptie gehouden in de Doonbeg Golf Club.

The Corrs zangeres, 35, zag er werkelijk schitterend uit in haar strapless Vera Wang jurk. Uiteraard waren ook zussen en medebandleden Sharon en Caroline Corr en broer Jim Corr aanwezig. Maar onder de gasten ook U2-zanger Bono (Paul Hewson) samen met zijn vrouw Ali Hewson, die inmiddels al 27 jaar getrouwd zijn. Andrea en Brett hebben twee jaar een relatie en verloofden zich afgelopen kerst in Barbados.

Brett ging op zijn knieen met een diamanten ring van 50.000 euro in het Sandy Lane Hotel, dat eigendom is van zijn vader. Zijn vader Dermot was ook eigenaar van Londen City Iarport dat hij twee jaar geleden verkocht voor 1,2 miljard en zou ook aandelen hebben in voetbalclub Manchester United dat hij in 2005 verkocht aan Malcolm Glazer. Ook zoonlief Brett zit in de aandelen en heeft een gigantisch vermogen, dus Andrea hoeft niet bepaald op een houtje te bijten…

Lees ook:Juwelen van Deborah Kerr geveild voor 50.000 pond
Lees ook:William en Kate, de huwelijksplechtigheid
Lees ook:Video: Elizabeth Taylors juwelen 20 miljoen waard
Lees ook:Boris Becker en bruid beiden in pak getrouwd! (zie foto’s)
Lees ook:Oops, she did it again? Britney verloofd?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Andrea Corr (The Corrs) trouwt miljardair – zie foto’s!

 1. lily en ferry

  nou, ik vind die brett maar een hork!!!!

    /   Reply  / 
 2. ferry

  ik heb er niks mee te maken!
  groetjes en nog gefeliciteerd jullie

    /   Reply  / 
 3. ferry

  call me anytime you want ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>