‘Onze’ Dave in Gooische Mannen!


Na de hitserie ‘Echte Gooische Meisjes’, uitgezonden door RTL, komt de KRO nu met ‘Echte Gooische Mannen’. En niemand minder dan onze columnist Dave Heijnerman is vanavond te zien in deze documentaire door Jessica Villerius! Is hij een echte ‘Gooische Man’? Je ziet het vanavond…

De KRO laat in deze docu zien hoe deze mannen zich begeven in hun Gooische ‘habitat’. In 3Doc laat zij de bijzondere manier van leven zien het reservaat der rijken, maar wel met een kritische blik. De mannen heeft ze gekozen omdat die volgens haar het belangrijkst zijn. ‘Zij houden de boel draaiende en de vrouwen maken het geld op. De vrouwen lopen te pinnen en zitten op het terras’. Hoe meer dure auto’s, paarden en ex-vrouwen je hebt verzameld, des te hoger sta je in aanzien bij je soortgenoten in het ‘reservaat’.

Jessica ging onder meer in Laren aan de prosecco met een van de hoofdpersonen en legde in Naarden haar oor te luister bij kapper Hugo. “Wil je nog wel vrouw worden van een Gooise man als je weet hoe die werkelijk in elkaar steekt?”, vraagt ze zich af. En ook onze columnist Dave Heijnerman ging met Jessica op stap. Dit mag je niet missen!

Vanavond 7 september: 3Doc: Gooische Mannen (met Dave!), 21:25 op NED3. Mocht je het gemist hebben, dan kan je het hier terugkijken. Lees ook de Gooische Column van Dave.

Lees ook:Dave’s Column: Het Gooi…
Lees ook:Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film
Lees ook:Win een Gooische Vrouwen DVD-pakket!
Lees ook:Gooische Vrouwen breekt records
Lees ook:Was Jessica Simpson een van liefjes van Tiger Woods?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Onze’ Dave in Gooische Mannen!

 1. Pingback: Dave’s Column: Het Gooi… | Glamour

 2. henry van engelen

  Hier is een bericht voor Jessica Villerius over anorexia : In mijn zoektocht naar het wondermiddel Naltrexone ben ik gestuit op de wetenschap dat patienten met een eetstoornis opium gaan produceren, dat de verslaving in stand houdt ! Naltrexone blokkeert de opname van opium in de hersenen en is daarom een effectief middel om deze vreselijke stoornis te bestrijden.
  Het medicijn is vooral bekend geworden bij de Rapid Detox van hheroine junkies.
  Graag een reactie hierover van Jessica en groeten uit Ymuiden van Henry.

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Henry, ik vrees dat je Jessica dan toch echt zelf zal moeten mailen… Wij zijn slechts een nieuwssite, geen site van Jessica.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>